Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holtel ALDI


Descriere

Situat la numai 10 minute de centrul orasul Gura Humorului si la 35 de minute de orasul Suceava, este locaLLia ideala atat pentru turistii dornici sa viziteze orasul si imprejurimile cat si pentru oamenii de afaceri.
Hotelul dispune de 33 camere ( 14 duble twin, 14 duble matrimoniale, 2 triple, 2 single si un apartament), restaurant, bar de zi cu terasa, bar de noapte si biliart , sala de conferinta, parcare luminata si pazita in fata hotelului.
Restaurantul hotelului, situat la parterul cladirii, va sta la dispoziLLie oferindu-va servicii impecabile, o diversitate de preparate din bucataria romaneasca si internaLLionala, vinuri de vinoteca si bauturi fine
Toate camerere sunt dotate cu mobilier din lemn masiv, bai proprii, incalzire centrala, minifrigider, TV cablu, fiecare camera avand balcon propriu.
Cea mai mare parte a camerelor ofera o privire panoramica. Camerele au o arhitectura moderna, sunt silenLLioase si confortabile, dispunand de dotari noi, moderne, conform standardelor de trei stele.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.