Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AVENUE PALM


Descriere

Raport excelent pret/ calitate / servicii. Un criteriu foarte important, de care trebuie sa tii cont atunci cand alegi un sejur pe litoral, este parcarea. Avenue Palm, situat in Eforie Nord, are parcare proprie si asigura loc de parcare in limita disponibilitatii. Este un loc ideal pentru familii cu copii intrucat curatenia este la cele mai inalte standarde.
Va ganditi la o vacanta la malul marii? In cartierul nou de vile, Avenue Palm, vezi plaja de la prima raza de soare. Daca soarele, marea si nisipul sunt pe lista ta de bifat in aceasta vara, te asteptam la noi.
Timpul liber vi-l puteti petrece in casa de vacanta, pe plaja, in restaurantele din zona sau chiar pe terasa vilei. Vila este situata in zona centrala si ofera cazare in Eforie Nord.
Unitatile de cazare sunt dotate cu aer conditionat, dotate cu baie proprie si internet wireless - facilitati atat de necesare pentru vacantele de vara. Exista in apropiere locuri de joaca pentru copii. Tot in imediata apropiere sunt bazele de tratament si plajele Belona. Aproape de centrul orasului, vila este situata la doar cativa metri de plaja si de Lacul Techirghiol.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.