Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NEW EGRETA


Descriere



New Hotel Egreta este situat in Delta Dunarii, in Dunavatul de Jos si ofera acces gratuit la o piscina sezoniera in aer liber, WiFi gratuit in toate zonele sale si o gradina cu terasa acoperita si loc de joaca pentru copii. Oaspetii au la dispozitie o parcare gratuita cu 80 locuri parcare, in limita disponibilitatii.
Oferind vedere la gradina, toate camerele si suitele au aer conditionat, minibar, TV Smart, cutie de valori si baie privata cu dus, articole de toaleta gratuite si halate de baie.Apartamentele au zona de relaxare cu o canapea si balcon.
Restaurantul de la Egreta serveste specialitati locale din peste si mancaruri internationale. La un cost suplimentar, oaspetii au acces la o zona de divertisment cu biliard, bowling si darts. De asemenea, exista un teren de fotbal.
Proprietatea are un ponton si mai multe barci cu care se pot organiza excursii si partide de pescuit in Delta Dunarii, la un cost suplimentar. Tulcea si gara principala se afla la 45 km, iar proprietatea ofera servicii de transfer.
Nu vor fi acceptate in restaurant, lifturi si receptia New Hotel Egreta persoanele imbracate in halat, costum de baie, maiou si sort si incaltate cu slapi. Accesul in zona piscinei interioare este permis doar in costum de baie, slapi curati, prosop, halat, casca . Dusul este obligatoriu inainte si la iesirea din piscina .Este interzis accesul in bazin persoanelor cu boli dermatologice si infectioase, precum si accesul minorilor sub 14 ani neinsotiti sau nesupravegheati.
New Hotel Egreta are amenajate spatii pentru fumatori in aer liber.
New Hotel Egreta dispune doar de camere pentru nefumatori
Regula generala nu permite cazarea in hotel a persoanelor insotite de animale si pasari.
In cazuri exceptionale si numai cu acordul hotelului, se va permite cazarea animalelor de talie mica (max 7 kg) iar acest lucru se va face prin prezentarea la sosire a certificatului national/international de sanatate (cu toate vaccinarile incluse).
Taxa de cazare reprezinta contravaloarea a 50 euro/zi/animal/pasare.
In cadrul restaurantelor si a centrului SPA nu este permisa intrarea cu animale de companie de nici o marime sau specie.




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.