Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

RO Cabana Delfinul este asezata intr-o zona pitoreasca pe malul Dunarii, la poalele muntelui, pe Clisura Dunarii, la intrare in Cazanele Mari.

Cabana turistica Delfinul este asezata intr-o zona pitoreasca pe malul Dunarii, la poalele muntelui,de aici puteti admira spectaculosul defileu sapat de Dunare in munte pe Clisura Dunarii, la intrare in Cazanele Mari.

Descriere camere:
7 camere duble si 2 apartamente cu 2 camere.

Descriere facilitati:
restaurant; terasa acoperita; parcare proprie; rampa lansare ambarcatiuni; hidrobiciclete; caiac; piscina.

Indicatii auto:
RO pe E771 de la Drobeta Turnu Severin pâna la Orsova si apoi pe DN57 spre Moldova Noua, pensiunea fiind situata la 7km de iesire în localitatea Dubova ;
de la Timisoara , prin Caransebes – Orsova – Moldova Noua.
de la Moldova Noua spre Orsova, la 16km de Svinita

Atractii turistice:
RO Sculptura in piatra a lui Decebal,Tabula Traiana(care consemneaza începutul drumului suspendat al lui Traian pe teritoriul Daciei) ,Schitul Mraconia,Cazanele mici,Cazanele Mari, Grota Veterani, Pestera Ponicova, Turnurile cetatii Trikule, Manastirea Sf. Ana,Parcul natural Portile De Fier.

Politici:
RO Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Servicii masa:
RO in restaurantul propiu in sitem fisa cont.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Facilitati

Restaurant
Terrace
TV in room
Bathroom
Children playground
Private bathroom
Free wireless internet
Air conditioning
Free parking
Garden
Outdoor swimming pool
Credit card accepted

Locatie