Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL TRAIAN

   Drobeta Turnu Severin


Descriere

Hotelul TRAIAN este cea mai inalta cladire din centrul orasului Turnu Severin.

Oaspetii se pot bucura de o plimbare pe faleza Dunarii, aflata la 600 de metri distanta.

Descriere camere:
Dotari camere: TV, minibar, seif, baie cu cada, baie cu dus, internet - in camerele de 3 stele, telefon, uscator de par.
Numar total camere: 186
Duble: 183 - din care 33 camere modernizate de 3 stele (8 camere cu pat matrimonial, 25 camere cu 2 paturi) si 150 camere de 2 stele (3 camere cu pat matrimonial, 147 camere cu 2 paturii).
Triple: 3 - de 2 stele.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 150 de locuri, sala de evenimente la mezanin - 300 locuri, salon de mic dejun, gradina de vara, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, animalele de companie acceptate, lift.
Servicii: spalatorie, curatatorie, rezervari croaziere pe Dunare, informatii turistice.

Locatie:
Hotelul TRAIAN este situat in partea centrala a municipiului Drobeta Turnu Severin la intersectia strazilor Smirdan cu B-dul Tudor Vladimirescu.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantele proprii. Hotelul dispune de urmatoarele spatii de servire a mesei:
- Restaurant mezanin cu 300 locuri;
- Restaurant cu 150 locuri;
- Salon mic dejun;
- Gradina de vara.

Facilitati copii:
(in camera cu 2 adulti):
- copiii pana la 2 ani au reducere 100% la cazare si mic dejun, fara pat suplimentar;
- copiii de la 2 la 7 ani beneficiaza de cazare gratuita fara pat suplimentar si achita 50% din micul dejun, iar daca solicita pat suplimentar achită 50% din tariful de cazare cu mic dejun pentru un adult;
- copiii intre 7 – 14 ani achită 50% din tariful de cazare a unui adult in cazul solicitarii de pat suplimentar si 100% micul dejun;
- copiii cu varsta peste 14 ani si persoanele adulte cazate cu pat suplimentar intr-o camera dubla/ apartament platesc 50% din valoarea unui loc de cazare si intregul tarif de mic dejun.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - cu o capacitate de 100 de locuri in aranjament teatru, dotata cu videoproiector, flipchart si ecran de proiectie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.