Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MON JARDIN


Descriere


Localizare:


Hotelul este situat in localitatea Mahmudia pe malul Dunarii.




Dotari si Facilitati:


Hotelul Mon Jardin va pune la dispozitie 9 camere duble junior, 18 camere duble standard, 8 family rooms, 2 apartamente, dotate cu tot confortul, la inaltimea calificativului de cazare de 4 stele pe care il are hotelul: aer conditionat, minibar, Tv color, telefon, uscator de par, halate si prosoape pentru piscina, room service, internet wireless gratuit.


Pentru celelalte tipuri de camera in afara de Dubla standard tarifele se vor confirma la cerere.


Cazarea in hotel va pune la dispozitie parcare pazita pentru oaspetii care sosesc cu masinile proprii si ponton de acostare pentru cei cu ambarcatiuni proprii.


Cazarea la Hotel Mon Jardin, in Delta Dunarii, ofera conditii excelente nu doar pentru relaxare si agrement, dar si pentru activitati de afaceri. Pentru conferinte, congrese, team-building-uri si training-uri cazarea in Delta Dunarii este completata cu o sala pentru 100 persoane dotata cu echipamente de ultima generatie dedicate acestui domeniu de activitate: video proiector, flip chart, speaker sistem, internet etc.


Hotelul este inconjurat de parcuri cu alei si bancute pentru relaxare, de piscine cu sezlong-uri si umbrele pentru plaja si de o terasa acoperita, dotata cu barbeque pentru petreceri in aer liber.


Facilitati ( conta cost):



Program folcloric nord-dobrogean.
Foc de tabara.
Degustare de vinuri.
Grup vocal lipovenesc.
Dejun pe insula. Borsul de peste si mamaliga gatite pe insula.
Vizitarea padurii subtropicale LETEA si a cailor salbatici.
Plimbare in Delta Dunarii.
Excursii la Sulina si Sfantu Gheorghe, pana la varsarea Dunarii in Marea Neagra.

Facilitati cazare: fax, internet wireless, internet prin cablu, parcare, gradina/curte, piscina, spalatorie, room service, terasa, plata cu cardul, foisor in curte, gratar/barbeque, seif la receptie, bar, restaurant, sala de conferinte.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.