Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LEBADA LUXURY RESORT SPA


Descriere

Unica locatie de 5* din Delta Dunarii, deschisa 365 zile dinan, ce ofera o experienta memorabila.
Reincarca-ti mintea si trupul cu energie puradin inima uneia dintre cele mai spectaculoase rezervatii naturale din patrimoniulUNESCO, Delta Dunarii. Vacanta ta la Lebada Luxury Resort & SPA este maimult decat o simpla calatorie, este o incursiune senzoriala catre cele maiascunse simtiri din interiorul tau al carei destinatie finala o constituierelaxarea fiintei in plenitudinea sa.

Lebada Luxury Resort & SPA poate gazdui pana la 400 de oaspeti simultan in140 de camere single, duble si apartamente cu priveliste deosebita asupranaturii Deltei Dunarii, departe de zgomotul si agitatia cotidiana, oferindacces neingradit la rasarituri rupte din magie.

Resortul nostru este rasfatat de natura cu peisaje unice, spectaculoase, incare oaspetii nostri descopera fara restrictii perfectiunea faunei DelteiDunarii in habitatul natural, neatins de forta omului, bucurandu-se de confortuldeosebit al unei atmosfere de 5 stele. De la designul ingenios al piscineisemi-olimpice cu apa sarata, la momente unice de relaxare prin masajprofesional si tratamente spa care alinta trupul si elibereaza mintea,condimentate cu spectacole de arome aduse de pe tot globul, sculptate cumaiestrie de chefii nostri in cele trei restaurante internationale din resort,fiecare oaspete primeste experienta timpului de a redescoperi energia care ardein interior.

Important: Camerele Tip Double King room si Double Loft King room nu accepta adaugarea de pat suplimentar in camera. Se accepta maxim doi adulti !!

Check-in-ul se poate face incepand cu ora 14.00 si pana la ora 16.00, iar check-out-ul se face cel mai tarziu la ora 12.00. In cazul in care, in prima zi de sejur se doreste efectuarea check-in-ului anterior orei 14.00, in functie de disponibilitatea camerei, se va onora solicitarea oaspetelui, situatie in care se va aplica tariful de day use, reprezentand 50% din contravaloarea camerei la tariful de receptie. In cazul in care se doreste efectuarea check-in-ului anterior orei 14.00, dar camera nu este disponibila pentru preluare, oaspetele are la dispozitie posibilitatea de a efectua aceasta formalitate si a lasa bagajele la receptia Resortului, pana la eliberarea camerei. In cazul in care, in ultima zi de sejur, camera se va elibera dupa ora 12.00, dar nu mai tarziu de ora 16.00, se poate oferi oaspetelui posibilitatea unui late check-out, in limita disponibilitatii, cu aplicarea costului de day use, respectiv 50% din tariful de cazare, afisat la receptia Resortului. Eliberarea camerei dupa ora 16.00, in ultima zi de sejur, va genera in sarcina oaspetelui obligatia de a achita Resortului inca o noapte de cazare. - Serviciile suplimentare/prelungirea sejurului de catre oaspeti se pot onora, numai in limita disponibilitatii Resortului, cu obligatia oaspetelui de a achita contravaloarea acestora la receptia Resortului. - Toti copii sunt bine veniti in incinta Resortului. Cazarea copiilor cu varsta cuprinsa intre 0-6 ani se va efectua gratuit, pentru copii cu varsta cuprinsa intre 7-12 ani urmand a se achita un tarif de 50 % din tariful de receptie si, pentru copiii cu varsta de peste 13 ani, urmand a se achita tariful integral. - Transferul la si de la Resort se va efectua cu ambarcatiuni puse la dispozitie de Resort, contra cost, in limia disponibilitatii Resortului si conform unui orar prestabilit, comunicat la momentul confirmarii rezervarii oaspetelui. - In incinta Resortului este permis accesul cu animale de companie contra unui tarif de 50/sejur - Cu exceptia spatiilor special amenajate, este interzis fumatul in Resort. - Resortul nu impune oaspetilor un dress code insa, recomandam oaspetilor decenta si respect, atat fata de ceilalti oaspeti, cat si fata de personal. Nu se permite accesul oaspetilor imbracati in short, slapi, maiou, costum de baie, etc, in incinta restaurantelor din Resort. Accesul la piscina si Spa se realizeaza in costum de baie, slapi, prosop, halat, casca, etc. Este interzis accesul in zona piscina si Spa a persoanelor cu boli dermatologice si a copiilor sub 14 ani neinsotiti sau nesupravegheati. - Mesele se servesc in spatiile special amenajate in acest sens, respectand urmatorul interval orar: - Mic dejun - 08.00-10.00 - Pranz - 13.00-15.00 - Cina -19.00-22.00


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.