Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Articus este situat in Craiova, la numai 1,5 km de centrul oraului. Acest hotel elegant pune la dispozitie un restaurant a la carte, un bar, precum i un centru de fitness. De asemenea, oaspeii se pot delecta cu o bautura pe terasa.
Toate camerele si suitele Hotelului Articus au aer condiionat, minibar si vedere la ora. Sunt dotate, de asemenea, cu TV prin cablu cu canale digitale si HD, acces WiFi, precum si internet prin cablu de mare viteza. Baia este prevazuta cu uscator de par i halate de baie.
Restaurantul proprietaii ofera meniuri pentru diete speciale. Oaspeii au la dispozitie si room service. Hotelul Articus are recepie cu program nonstop.
Proprietatea pune, de asemenea, la dispozitie parcare gratuita, serviciu de transfer gratuit de la Aeroportul Craiova, precum i depozit de bagaje gratuit. Intre alte facilitai, hotelul ofera si servicii de inchirieri auto, la un cost suplimentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.