Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Vox Maris Grand Resort


Descriere



PENTRU SEZONUL 2020!


- Sala de fitness,tenis de masa, tenis de camp ,billiard,bowling, locul de joaca pentru copii si piscina pentru copii vor ramane inchise in acest sezon.
- Este deschisa cu acces gratuit doar o piscina.
- Piscina mica de langa terasa la care se servesc mesele este deschisa, dar accesul se va face contra cost 50 lei/persoana/zi, accesul se achita la check-in pe toata perioada sejurului. Aceasta masura s-a luat pentru a putea pastra distantarea sociala avand in vedere ca este langa terasa . Accesul este limitat la maxim 15 persoane odata.



Construit pe o suprafata de 7 hectare, VOX MARIS GRAND RESORT este situat in inima statiunii Costinesti, la numai cativa metri de mare, la 70 km de cel mai apropiat aeroport (Kogalniceanu) si la 250 km de capitala tarii, Bucuresti.
Complexul dispune de peste 350 camere duble, triple si apartamente.
Dotari si servicii
Accesul in incinta Vox Maris Grand Resort si la facilitatile din resort se face doar pe baza bratarii de acces primite la receptie, care trebuie purtata pe toata perioada sejurului.
Piscina
Iti punem la dispozitie 4 pisicine moderne, dintre care una pentru copii. Toate sunt dotate cu cele mai noi tehnologii si detin spatii aferente amenajate cu sezlonguri, astfel incat iti vei putea petrece timpul liber intr-un mod cat mai placut si relaxant.
Centru fitness
Daca doresti sa te mentii in forma pe perioada sejurului, gasesti solutia in centrul nostru de fitness.
Jocuri&timp liber
Ai la dispozitie mese de biliard si de ping-pong la care te poti distra impreuna cu prietenii sau poti exersa abilitatile de sportiv.
Restaurant&bar
Cu un design elegant, restaurantele si terasele din cadrul clubului reprezinta un loc ideal pentru evenimente speciale, intalniri de afaceri sau pentru o cina romantica!
Club
Distractia este la indemana in Costinesti. Fie ca alegi clubul din cadrul resortului, Vox Maris No1 Club, fie ca alegi o petrecere pe plaja, vei avea cu siguranta o experienta de neuitat.
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu 4*
Mic dejun - bufet suedez
Demipensiune - mic dejun bufet suedez + pranz sau cina in valoare de 55 lei/pers/zi
Pensiune Completa - mic dejun bufet suedez + pranz si cina in valoare de 110 lei/pers/zi
PACHETELE CU DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII 0 - 11.99 ANI (INCLUD DOAR MIC DEJUN).


OFERTA PENTRU TINERET 2021
Achiti dubla si primesti tripla!Upgrade gratuit la camera tripla pentru3 persoane!A treia persoana are gratuitate in camera tripla!
Oferta este valabila doar pentru persoanele cu varsta cuprinsa intre 18 si 30 ani
Rezervarea si cazarea se fac doar in baza C.I.
Rezervarea este nerambursabila si se achita integral in avans.
Oferta este valabila in limita locurilor disponibile.
PACHETUL INCLUDE
5 nopti cazare pentru 3 persoane in Camera Tripla, Mic dejun inclus
Acces gratuit la piscina, sezlong, tenis de masa, biliard, salade fitness, parcare si internet.

Dotari camere
Camerele sunt gandite astfel incat oaspetii nostri sa se bucure de atmosfera eleganta, intr-o oaza de verdeata luxurianta. Culorile camerelor sunt alese in tonalitati placute si calde, mobilierul este amplasat cu respect fata de spatiul necesar, dar si fata de simtul estetic.
In camerele duble/triple standard vei gasi ambianta de relaxare si confort la care te astepti sa ai parte atunci cand alegi sa mergi in concediu. De pe terasele sau balcoanele camerelor te poti bucura de vederea spre gradinile ce inconjoara vilele.
Camerele standard sunt disponibile fie in varianta cu un pat matrimonial (double), fie cu doua paturi de o singura persoana (twin).
Camerele triple au un pat matrimonial si un pat de o singura persoana.
Camerele sunt echipate cu televizor LCD, frigider si aer conditionat, totul pentru a iti face timpul petrecut alaturi de noi cat mai placut posibil.
Apartamentul are ansamblu exclusivist, compus din doua camere cu suprafete generoase, beneficiaza din plin de lumina naturala, datorita suprafetelor vitrate mari ce ofera o priveliste superba asupra gradinilor ce inconjoara vilele. Apartamentul este compus din dormitor cu pat matrimonial si un living decorat modern ce permite relaxarea pe timpul zilei. Ca facilitati, dispui de televizor LCD, frigider si aer conditionat. Numarul maxim de persoane care pot fi gazduite in acest tip de apartament este de 3.Nu practicam tarife in regim single, tariful este pentru apartament 3 persoane.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- un copil 0 - 1.99 ani beneficiaza de gratuitate;
- al doilea copil de 0 - 1.99 ani achita 84 lei/zi, fara pat suplimentar;
- un copil 2 - 9.99 ani, achita 84 lei/zi, fara pat suplimentar. Daca se doreste pat suplimentar se va alege varianta de Camera Tripla;
- un copil de 10 - 17.99 ani achita integral ca si un al treilea adult in camera, 150 lei/zi;

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.