Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL IBIS este situat la doar 50 de metri de plaja Modern si la 300 de metri de centrul vechi al orasului Constanta. Locatia hotelului fost aleasa strategic, pentru a fi potrivita atat pentru cei care ii trec pragul pentru conferinte sau evenimente de business, cat si pentru cei veniti in vacanta. Acesta are in total 154 camere.
Dotari si servicii
Hotel Ibis Constanta are un centru de fitness si o terasa de vara cu vedere la Marea Neagra. In plus, hotelul cuprinde 4 sali unde se pot organiza conferinte si alte evenimente sociale.
La proprietate este disponibila o parcare privata cu plata, iar in apropiere se pot gasi locuri de parcare publice.
Restaurant: La ibis Constanta, ai un un restaurant cu specific international in care te poti delecta cu preparate delicioase, din lume adunate. Rasfata-te cu bucataria restaurantului ibis, bazata pe prospetimea legumelor, a pestelui si a fructelor de mare, pe aroma uleiului de masline si a mirodeniilor care-ti transforma pranzul ori cina intr-o experienta culinara memorabila. Toate acestea, alaturi de un vin Dobrogean autentic, plin de caracter si de o priveliste de neuitat asupra Marii Negre.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu;
Capacitatea restaurantului: 100 persoane
Programul restaurantului, pentru pranz si cina : 12.00-22.30
Program mic dejun: Luni - Vineri: 06.30 - 10.00 a.m. si Sambata - Duminica: 06.30 - 11.00 a.m
Dotari camere
Toate camerele din Ibis Constanta sunt securizate pe baza de cartela electronica.
Camera standard este confortabila si modern utilata, cu o suprafata media de 18 mp. In acest tip de camera se pot caza 1 sau 2 persoane, camera dispunand de un pat dublu matrimonial, birou de lucru, mini garderoba, frigider, TV, aer conditionat, mocheta si acces la internet. Camera standard are baie proprie dotata cu cabina de dus si uscator de pat.
Camera twin are 2 paturi separate, este alegerea perfecta pentru cazarea a 2 persoane. Camera twin are aceleasi dotari ca si camera dubla standard.
Camera parlamentara cu vedere la mare este mai spatioasa, are peste 23 mp, vedere catre Marea Neagra si plaja Modern. Acest tip de camera este alegerea perfecta pentru cazarea a minimum 2 persoane sau pentru familiile cu copii. Alaturi de cei dragi, te bucuri de tot confortul. Camerele cu vedere la mare au parte de aceleasi dotari ca si camerele duble standard.
Camera pentru persoane cu dizabilitati are un pat de inaltime redusa, mobila atent amplasata, iar obiectele sanitare sunt configurate special pentru facilitarea accesului.
Camera Sea Room este o camera de un blue marin incantator care iti ureaza 'Bun venit la mare' inainte sa ajungi pe plaja. Decoratiunile, cromatica si elementele de design vor face din vacanta ta la mare una de care sa te bucuri din plin.
Apartamentul are suprafata generoasa de peste 30 mp si este amplasat cu fata la mare, este luminos si confortabil, dotat cu aer conditionat si dispune de 2 camere, un living cu canapea extensibila. Apartamentul este amenajat cu baie principala cu cabina de dus si baie de serviciu si are aceleasi dotari ca si camerele duble standard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.