Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL OXFORD


Descriere

Hotelul Oxford Mamaia (in curand 4 stele) este imbinarea armonioasa intre servicii hoteliere la cel mai inalt standard si necesitatile distincte ale fiecarui client care ne calca pragul. Hotelul a fost complet renovat in anul 2020, fiind reclasificat la 4 stele imbinand natural traditia, eleganta si inovatia cu un design si o estetica moderna.
Ideal amplasat, in simetrie fata de unele dintre cele mai importante repere ale orasului: Statiunea Mamaia, centrul istoric si zona de shopping, Hotelul Oxford este fara indoiala cea mai buna alternativa atat pentru calatorul modern aflat in cautarea relaxarii, cat şi pentru omul de afaceri dornic de a realiza evenimente de success. Hotelul se afla in apropierea plajei, aproximativ 600m, a Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii si Delfinariu, aproximativ 1.5 km dar si langa Aqua Magic, 500m.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - LED smart, minibar, baie cu dus, balcon, internet - wireless, telefon, seif, acces cu card electronic, .
Numar total camere: 96
Duble: 90
Apartamente: 6 - apartamentul este compus din living si dormitor.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 200 de locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless, bar, lift.
Servicii: room service, spalatorie, calcatorie, servicii fax, servicii de fotocopiere.

Locatie:
Hotelul OXFORD este situat in partea de nord a orasului, aproape de intrarea in statiunea Mamaia.

Politici:
Check-in: ora 14:00.
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
se acorda in restaurantul propriu. Restaurantul "SOFRA TURKISH RESTAURANT" ofera meniuri diverse cu influente mediteraneene si orientale.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - Sala Oxford cu o capacitate de 90 de locuri in aranjament teatru si sala Library cu o capacitatede de 50 de locuri in aranjament teatru. Dotari standard: ecran, videoproiector, flipchart, acces internet wireless. Salile dispun de lumina naturala si aer conditionat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.