Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL NEVADA


Descriere

Hotel NEVADA este construit in 2014 si se afla situat la 3 minute de statiunea Mamaia, fiind locul ideal atat pentru oamenii de afaceri, cupluri ce doresc o atmosfera romantica, grupuri de prieteni dornici de relaxare si distractie, cat si pentru familii cu copii.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, balcon - in majoritatea camerelor, internet - wireless, uscator de par.
Numar total camere: 45
Duble: 41 - 31 camere cu pat matrimonial si 10 camere cu 2 paturi
Apartamente: 4 - cu dormitor si living cu canapea neextensibila

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 200 locuri, parcare proprie, internet - wireless, pastrare obiecte de valoare, bar, terasa.

Locatie:
Hotel NEVADA este situat in zona de nord a orasului Constanta, aproape de intrarea in statiunea Mamaia.

Atractii turistice:
Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, compus din sase sectiuni: delfinariu, planetariu, observator astronomic, microrezervatie si expozitie de pasari exotice si decor, Acvariul, Muzeul Marinei Romane, Muzeul de Arta Populara, Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul Marii, Muzeul Portului Constanta si Muzeul de Sculptura „Ion Jalea”, Farul Genovez, Edificiul roman cu mozaic, faleza cu Cazinoul Constanta, plaja Modern.

Servicii masa:
Restaurantul Nevada va asteapta cu o gama diversificata de preparate romanesti si internationale.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 1 - Sala de conferinte are o capacitate de 40 de locuri in aranjament teatru si este dotata cu videoproiector, flipchart, sistem de climatizare, acces internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.