Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL DALI


Descriere

Hotelul DALI este locul ideal atat pentru afaceri cat si pentru relaxare.
Este un hotel modern, rafinat, cu camere spatioase, majoritatea cu vedere la mare, care ofera, nu numai, servicii complete de cea mai buna calitate ci si o atmosfera speciala, un sentiment de prietenie si armonie.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, baie cu cada, baie cu dus, balcon - in majoritatea camerelor, internet, uscator de par, telefon.
Numar total camere: 15
Duble: 7
Apartamente: 8 - apartamentul este compus din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial. Se pot caza pana la 4 persoane.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 40 locuri, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet - wireless, bar de zi, terasa.
Servicii: spalatorie, calcatorie, informatii turistice, servicii de secretariat.

Locatie:
Hotelul DALI este situat pe malul Marii Negre (in apropiere de plaja Modern), in imediata vecinatate a Teatrului Dramatic, a Colegiului National Mircea cel Batran, a Casei Casatoriilor si a Administratiei Financiare si Trezoreriei municipiului Constanta.

Atractii turistice:
Hotelul DALI se afla la cel mult 5 minute de mers pe jos de puncte de atractie importante, cum ar fi Muzeul de Arta si Teatrul Fantasio, si la 15 minute de Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Cazino si Piata Ovidiu.

Politici:
Unitatile hoteliere din Romania aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie , conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei,

Check-in: ora 18:00 (mai devreme se va putea asigura in masura in care vor exista camere pregatite corespunzator).
Check-out: ora 12:00.

Servicii masa:
Restaurantul are o capacitate de 40 de persoane.

Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de o sala cu capacitate de 40 locuri dotata cu: instalatie de sonorizare, TV, acces la internet, posibilitati de proiectare, aer conditionat, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.