Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

COMPLEX BULEVARD este situat pe Bulevardul Mamaia, in zona Delfinariu, poarta de intrare in statiunea Mamaia si este una dintre elegantele si rafinatele constructii ce innobileaza orasul Constanta. Acesta dispune de o capacitate de cazare de 193 locuri repartizate in apartamente prezidentiale, apartamente de lux 4*, garsoniere, camere duble cu 2 paturi si paturi matrimoniale.
Dotari si servicii
La hotel Bulevard puteti rezerva mai multe tipuri de camere pentru cazare in Mamaia in functie de confortul dorit si de bugetul de care dispuneti. Puteti opta pentru rezervarea unei camere de 4 stele, 3 stele sau unul din apartamentele puse la dispozitie. Indiferent de motivul sejurului dumneavoastra in Mamaia: afaceri, turism sau doar in trecere, camerele rezervate la noi au toate facilitatile necesare pentru un sejur confortabil si relaxant.
Oaspetii se pot bucura de preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala in restaurant sau pe terasa incantatoare sau se pot relaxa savurand o cafea aromata in cafe bar.
Hotel Bulevard pune la dispozitia turistilor parcare gratuita in limita locurilor disponibile.
Piscina Bulevard este locul ideal unde sa iti incepi ziua de vacanta.
Sala de conferinte: hotel Bulevard are 5 sali de conferinte dotate corespunzator pentru ca evenimentele dumneavoastra sa se poata desfasura in cele mai bune conditii.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu.
Toate camerele din hotel Bulevard au aer conditionat, frigider/minibar, TV prin cablu si acces gratuit la internet.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.