Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRAND HOTEL ITALIA


Descriere

Grand Hotel Italia apartine grupului “Select Hotels Collection”, care are o recunoastere internationala.
Pe plajele din Rimini, Milano Marittima, Cesenatico și Cervia, pe malul lacului Acquapartita în Bagno di Romagna sau în fascinantul Cluj Napoca, toate cele 13 hoteluri care alcatuiesc grupul Select Hotels Collection ofera ospitalitate, rafinament si confort la cele mai inalte standarde.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV, minibar, seif, baie cu cada, baie cu dus, balcon, internet, uscator de par, seif, birou, pardoseala de gresie/marmura, uscator de par, halat de baie, cada cu hidromasaj, toaleta, papuci de casa, bideu, telefon, serviciu de trezire/ceas desteptator.
Numar total camere: 187

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant, parcare proprie, acces persoane cu dizabilitati, internet, animalele de companie acceptate, pastrare obiecte de valoare, bar, receptie deschisa nonstop, gradina, terasa, camere pentru nefumatori, camere de familie, lift, seif, camere izolate fonic, camera de bagaje, aer conditionat.
Servicii: room service, centru de afaceri, spalatorie, curatatorie chimica, mic dejun in camera, serviciu de calcatorie, inchirieri auto, fax/copiator, bancomat, parcare subterana contra cost, parcare exterioara gratuita.

Locatie:
GRAND HOTEL ITALIA este situat la doar 5 minute de centrul istoric al orasului si la 20 minute de Aeroportul International Cluj-Napoca.

Atractii turistice:
Gradina Botanica Alexandru Borza si Muzeul Botanic, Parcul Etnologic Romulus Vuia, Cetatea Clujului, Cetatuia, Casa Monetariei, Primaria, Prefectura, Teatrul National Lucian Blaga si Opera Romana, Teatrul si Opera Maghiara de Stat, Universitatea Babes-Bolyai, Ruine de constructii romane, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, Muzeul de Arta Cluj-Napoca, Muzeul Zoologic, Muzeul Universitatii, Muzeul de Minerologie, Muzeul National de Istorie a Transilvaniei, Vivariul, Colectia de Istorie a Farmaciei, Bastionul Croitorilor, Muzeul de Speologie Emil Racovita.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00
Check-out: pana la ora 12:00

Servicii masa:
Hotelul dispune de: Restaurant "a la carte" cu bucatarie specifica italiana si internationala, restaurant pentru nunti si banchete cu o capacitate de 700 de persoane, lobby bar si terasa.

Facilitati evenimente:
Hotelul dispune de 14 sali de conferinta ce pot gazdui de la 10 la 850 de participanti. Salile sunt dotate cu echipament tehnic de baza: flipchart, videoproiector, ecran de proiectie, WI-FI, sonorizare. Alte servicii cum ar fi videoconferinta, serviciu de interpretariat, traducere simultana si multe altele sunt puse la dispozitie la cerere, contra-cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.