Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ARGISHT PALACE


Descriere

Localizare: in a 3 a linie, la 600 m de plaja, intre statiunile Riviera si Sunny Day. Hotelul a fost construit in anul 2012.
Capacitate: 28 de camere duble si apartamente cu 1 si 2 dormitoare, distribuite pe 8 etaje.
Camera dubla (25 mp): pat dublu, aer conditionat, TV, minibar, seif (gratuit), kitchinetta, tacamuri si ustensile de bucatarie, plita electrica, fierbator, frigider, masa de calcat, fier de calcat, baie cu dus, uscator de par.
Apartament 1 dormitor (60 mp): pat dublu in dormitor si canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, minibar, seif (gratuit), acces internet wireless (contra cost), kitchinetta, tacamuri si ustensile de bucatarie, plita electrica, fierbator, frigider, masa de calcat, fier de calcat, masina de spalat, aspirator, baie cu dus, uscator de par, balcon. Apartamentele pot avea vedere la parc sau la mare.
Apartament 2 dormitoare (105 mp): pat dublu in dormitoare si canapea extensibila in living, aer conditionat, TV, minibar, seif (gratuit), acces internet wireless (contra cost), kitchinetta, tacamuri si ustensile de bucatarie, plita electrica, fierbator, frigider, masa de calcat, fier de calcat, masina de spalat, aspirator, baie cu dus, uscator de par, balcon. Apartamentele pot avea vedere la parc sau la mare.
Facilitati: restaurant, pool bar, piscina interioara si exterioara, club de noapte, biliard, fitness, sauna, masaj, baie de aburi, relax room, inchiriere seif la receptie (contra cost), acces internet wireless, schimb valutar, parcare (contra cost).
Pentru copii: piscina cu sectiune pentru copii, patut pentru copil (gratuit), loc de joaca pentru copii.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.