Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PERLA OLTULUI


Descriere

Situat in statiunea balneara Calimanesti de pe Valea Oltului, Hotelul Perla Oltului ofera acces gratuit la o piscina termala interioara si un centru de fitness si are un restaurant care serveste mancaruri sarbesti traditionale. In plus, oaspetii au la dispozitie o sauna si servicii de masaj la un cost suplimentar.

Camerele Hotelului Perla sunt dotate cu TV si telefon, iar baia privata este prevazuta cu articole de toaleta gratuite. Accesul la WiFi este gratuit in intregul hotel.

In spatele hotelului se gasesc izvoare cu apa termala, iar chiar vizavi se afla un izvor cu apa dulce. La hotel exista si o sala de conferinte.

Oaspetii hotelului se pot bucura de o terasa la soare spatioasa, cu facilitati de gratar si de o terasa cu sistem de aer conditionat pentru exterior. Puteti sa practicati ciclism si drumetii in apropiere si sa pescuiti in raul Olt, situat la 400 de metri.

Parcul National Cozia si Manastirea Cozia sunt la 2 km de Hotelul Perla Oltului.

Chiar in fata proprietatii se gaseste o statie de autobuz, iar Gara Calimanesti se afla la 4 km.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.