Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Oferta cu demipensiune si ,pensiune completa se vinde pentru un numar de minim 3 nopti.
Oferta Vacanta bufet suedez ( 30.06 - 15.09.2019 ) se vinde pe un numar de minim 5 nopti!


Pachetele cu tratament se vand pe un numar de 5 nopti sau 12 nopti.In sezon pensiunea completa se serveste sub forma de bufet suedez.Bauturile non alcoolice sunt incluse in tarif!

- tratament 4 proceduri / zi + 1 consultatie medicala.
Obligatoriu trimitere de la medicul de familie si cardul de sanatate activ.



Pachet detoxifiere:


Include 5 nopti cazare / 12 nopti,program nutritional individualizati,masa dieta mic dejun, pranz, cina uc meniu stabilit de cattre nutritionist,2 masaje de 30 min pentru pachetul de 5 nopti, respectiv 4 masaje pentru pachetul de 12 nopti,3 tratamente detoxfiere cu aparat detox spa ( 30 min ) pentru pachetul de 5 nopti si 6 tratamente pentru pachetul de 12 nopti / pers /sejur,gimnastica medicala supravegheata de personal specializat in kinetoterapie, acces gratuit spa.



OBLIGATORIU CU INTRARE DUMINICA!







Hotelul Orizont Cozia va ofera un confort deosebit, intr-o atmosfera calda si intima la preturi rezonabile.

Toate camerele hotelului au ca dotari: Tv color, minibar, linie telefonica internationala, acces internet, acces in camera cu cartele magnetice, bai proprii cu cabina de dus si uscator de par, balcoane cu panorama impresionanta.

Hotelul dispune de un restaurant modern si elegant cu o capacitate de 200 de locuri si dotari la standarde europene (in care se pot organiza, reuniuni, aniversari, perteceri organizate, mese festive, nunti, botezuri ) .

Meniul restaurantului extrem de diversificat, alcatuit din peste 80 de preparate (traditionale, exotice, preparate culese din bucataria internationala si multe noutati culinare, precum si o bogata gama de bauturi alcoolice si nealcoolice) poate satisface si cele mai rafinate gusturi. La cerere pentru grupuri putem oferi purcei si berbecuti la protap sarbesc, foc de tabara si gustari rustice in aer liber.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie