Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex COZIA(corp Caciulata, corp Cozia, corp Oltul)


Descriere

Complexul Balnear Cozia, format din corpul Oltul, corpul Cozia si corpul Caciulata este situat in centrul statiunii Caciulata si reprezinta alegerea perfecta pentru un sejur de relaxare si tratament.
|Ascensor, club, piscina acoperita, piscina in aer liber, sala agrement (fitness), parcare, teren de fotbal, teren de tenis, tenis de masa, cosmetica, spalatorie, curatatorie, serviciu masaj, punct farmaceutic, cabinet medical, bar de zi, restaurant, biliard, baza de tratament, schimb valutar, seif.
Masa se acorda in sistem card valoric.Servirea mesei se face pe baza de chip-card.
.Hotelul dispune de camere cu doua locuri cu grup sanitar propriu, Tv, minibar, restaurant
-Corp Cozia dispune de 196 camere cu 2 locuri si 4 apartamente, toate fiind dotate cu Tv color, cablu Tv, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.
-Corp Oltul dispune de 238 camere cu pat double si twin si 8 apartamente. Camerele sunt dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.
-Corp Caciulata pune la dispozitie 196 camere cu pat double si twin si 6 apartamente, toate dotate cu Tv color, cablu TV, minibar, baie cu dus, uscator de par si ventilatie.
Nota:
- Accesul la piscine se achita de catre turisti la receptia unitatii de cazare la tariful de 15 lei/zi/adult si 10 lei/zi/copil( 2-14 ani), acces multiplu.
- Repartizarea camerelor in cele 3 corpuri ale complexului se va face la receptie in functie de disponibilitatea la momentul cazarii
*Tarifele nu sunt valabile de sarbatorile legale si zilele libere comerciale.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.