Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Club Vila Bran este un complex montan situat la 1 km de centrul orasului Bran si la 4 km de centrul de schi Zanoaga. Acesta include 3 piscine in aer liber, sauna, baie de aburi, teatru, terenuri de tenis si terase cu vedere panoramica la castelul Bran si la Muntii Bucegi.

Focuri de tabara cu muzica folk si vin fiert rosu sunt oferite la restaurantul traditional romanesc de la Vila Bran. De asemenea, sunt prezentate dansuri traditionale romanesti si grecesti, precum si recitaluri de muzica internationala.

Toate camerele de la Club Vila Bran au terasa, baie cu o cada pe colt, acces gratuit la internet WiFi, TV prin cablu si uscator de par.

Printre activitatile oferite in cadrul programului de divertisment al complexului se numara calarie pe cai si ponei, tir cu arcul si gimnastica acvatica. De asemenea, complexul poate organiza o varietate de actiuni de team building si de pregatire pentru firme.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.