Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Medieval Unglerus


Descriere

Pensiunea Unglerus este formata din doua dintre cele mai mari case vechi de tip Saxon vechi din Biertan, integrate intr-o singura unitate functionala dupa renovare. Pensiunea este situata pe una dintre strazile principale ale satului, nu departe de piata centrala si restaurantul Unglerus. O panorama uimitoare asupra intregului sat si biserica fortificata este oferita de camerele de la ultimul etaj si din partea de sus a livezii. Conceptul arhitectural a pastrat atmosfera medievala originala. Mobilierul din fier forjat medieval, lampile traditionale si oglinzile facute manual in Italia dupa designul local medieval, intaresc atmosfera. Camerele confortabile, peretii grosi si podelele din lemn masiv readuce senzatia istorica vechi.
La demisolul primei cladiri este organizata ca o mica receptie si o camera multifunctionala (30 de locuri) cu bucatarie.
Pensiunea Unglerus are o sala de conferinte cu o capacitate de 50 de locuri, care poate fi pusa la dispozitia dumneavoastra cu tot echipamentul necesar. Pensiunea este inconjurata de o terasa spatioasa, un loc perfect pentru relaxare unde se pot organiza gratare, focuri de tabara, spectacole medievale in aer liber sau alte tipuri de divertisment.
Dealul cu livada din spatele pensiunii va ofera un decor impresionant: numeroase terase pentru vita de vie, case vechi sasesti si cetatea care pazeste totul in jurul ei; totul pare desprins ca dintr-o poveste veche despre un sat medieval.
Va puteti bucura gratuit de ping-pong, table, sah, rummy, badminton.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.