Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

EAGLE'S NEST APARTHOTEL


Descriere

Localizare: aparthotelul este localizat la 250 m fata de ski lift.

Capacitate: 11 apartamente cu un dormitor, 8 apartamente cu doua dorimitoare, 1 apartament cu trei dormitoare.

Facilitati: restaurant prinicipal, internet Wi Fi, se accepta plata cu cardul de credit, parcare, garaj, jocuri mecanice, inchiriere biciclete, scoala de ski/snowboard, deposit ski snowboard, patut pentru infant (contra cost), fitness, sauna, solar,masaj, baie de abur, Jacuzzi (contra cost), accesul cu animale de companie nu este permis.

Apartament cu un dormitor (aproximativ 55 mp): pat dublu sau doua paturi twin, un pat de o persoana, fotoliu, canapea extensibila, vedere la oras sau la munte, incalzire, TV, seif (gratuit), internet Wi Fi (gratuit), podea acoperita cu parchet, birou, chicineta: cuptor cu microunde, ustensile bucatarie, fierbator electric, cafetiera, toaster, plita electrica,cuptor, aspirator, frigider, masa pentru calcat, fier pentru calcat, cada si dus , set cosmetica, uscator par, toaleta.

Apartament cu doua dormitoare (aproximativ 85 mp): pat dublu intro camera, un pat de o persoana, fotoliu, canapea extensibila, vedere la oras sau la munte, incalzire, TV, seif (gratuit), internet Wi Fi (gratuit), podea acoperita cu parchet, birou, chicineta: cuptor cu microunde, ustensile bucatarie, fierbator electric, cafetiera, toaster, plita electrica,cuptor, aspirator, frigider, masa pentru calcat, fier pentru calcat, cada si dus , set cosmetica, uscator par, toaleta.

Apartament cu trei dormitoare (aproximativ 129 mp): pat dublu intro camera, pat dublu sau doua paturi twin in alta camera, twin bed in a treia camera, un pat de o persoana, fotoliu, canapea extensibila, vedere la oras sau la munte, incalzire, TV, seif (gratuit), internet Wi Fi (gratuit), podea acoperita cu parchet, birou, chicineta: cuptor cu microunde, ustensile bucatarie, fierbator electric, cafetiera, toaster, plita electrica,cuptor, aspirator, frigider, masa pentru calcat, fier pentru calcat, cada si dus , set cosmetica, uscator par, toaleta.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.