Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

PARANG


Descriere



Hotelul este situat in centrul statiunii balneoclimaterice Baile Olanesti, un oras bogat prin istorie si printr-un turism prosper, ambianta fiind data de generozitatea spatiilor, atentia la detalii si orientarea catre client. Hotelul se afla la mai putin de 300 m de Biserica Albac.
Facilitati hotel: restaurant, terasa, bar de zi, spalatorie, club de noapte, sala de spectacole, club internet, 3 sali de conferinte, biliard, tenis de masa, baza medicala, table, remmy, sah.

Dotari camere: Hotelul dispune de 358 camere cu 2 paturi individuale, distribuite in 5 corpuri de hotel si 7 apartamente cu dormitor. Toate camerele sunt dotate cu TV, telefon, grup sanitar propriu.

Servicii de masa: sunt asigurate in cele doua restaurante:

Restaurant Parang - Dietetic, cu o capacitate de 420 locuri, clasificat la 2 stele, fiind folosit pentru servirea mesei in regim DIETA, conform prescriptiei medicale.

Restaurant Parang - Clasic, cu o capacitate de 420 locuri, restaurant clasificat la 2 stele, restaurantul fiind folosit pentru servirea mesei in regim CARD VALORIC.

Tratament: Baza medicala proprie, aflata in incinta hotelului poate asigura zilnic un numar de 1448 de proceduri medicale printre care: bai cu bule si dus subacvatic, bai galvanice, bai minerale, bai de plante, injectii cu apa minerala, curent diadinamic, ionizari, solux, interdin, stereodinatar, ultrasunete, impachetari cu parafina, masaj, aerosoli, magnetodiaflux, ultraviolete, unde scurte, laser.
In baza de tratament sunt asigurate tratamente pentru afectiuni renale, afectiuni ale cailor urinare, afectiuni ale tubului digestiv, afectiuni hepato-biliare, afectiuni respiratorii, afectiuni dermatologice si afectiuni asociate.
Factori de cura sunt reprezentati de apele minerale iodurate, bromurate, sodice, calcice, sulfuroase si clorurate, unele hipotone iar altele izotone.
Baza de tratament dispune de spatii amenajate special si aparatura medicala pentru asigurarea urmatoarelor tratamente: hidroterapie, kinetoterapie, masoterapie, electroterapie, terapie respiratorie.

!!! Tratamentele sunt prescrise si se efectueaza sub supravegherea personalului medical specializat.
Contra cost, turistii pot solicita efectuarea unor proceduri de wellness: dus subacval, bai cu bule, bai cu plante, masaj si reflexoterapie, impachetari cu parafina.

*Turistii au obligatia sa prezinte biletul de trimitere/recomandare medicala (cu specificatia Se recomanda cura balneara in statiunea Baile Olanesti), eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, bilet de trimitere care este formular cu regim special, unic pe tara, intocmit in 3 exemplare, cu o vechime mai mica de 1 luna. Dovada asigurarii poate fi facuta de turist cu: adeverinta de salariat cu mentiunea ca unitatea a achitat fondul de sanatate sau cupon de pensie din luna anterioara prezentarii, cupon/adeverinta de somer,actul de identitate, certificat de nastere pentru copii.








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.