Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sungarden Resort


Descriere

SUN GARDEN este situat in Padurea Baciului, la iesirea din localitatea Baciu, la doar 10Km de centrul orasului Cluj- Napoca.

Această proprietate de 20 de hectare include o piscină în aer liber, mai multe baruri şi un centru de wellness. Printre alte facilităţi disponibile se numără o sală frumoasă, cu o piscină interioară.

Complexul Sun Garden Resort oferă camere de lux, dotate cu aer condiţionat, minibar, TV prin satelit şi telefon. Majoritatea camerelor au balcoane cu vedere la grădină.

Oaspeţii se pot relaxa în piscina interioară, aflată într-o sală cu o cupolă de sticlă, sau pot vizita zona de wellness, care oferă băi de aburi, jacuzzi şi saune. Hotelul oferă tratamente de aromaterapie şi bio-electro magnetice.

Restaurantul de la Sun Garden serveşte mâncăruri locale şi internaţionale, iar oaspeţii pot organiza petreceri private şi grătare pe Terasa Claudius. Terasa Veneţia, cu o grădină japoneză şi un bazin de înot, oferă cocktailuri şi mese delicioase

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.