Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Pensiunea XO Residence este situata la 500m de o importanta zona financiara si comerciala, in apropierea centrului orasului Arad, iar amplasarea este ideala pentru turisii aflati in transit in zona sau pentru oamenii de afaceri.
Aeroportul Traian Vuia se afla la 64km departare, iar Cetatea Arad se afla la 3km distanta.
Oaspetii au acces gratuit la parcare.
Clasificata la categoria de 3 stele, Pensiunea Xo Residence ofera cazare in 6 camere spatioase si confortabile, fiecare camera fiind dotata cu Tv, aer conditionat, baie proprie cu cabina de dus, cuptor cu microunde, serviciu de trezire, fier de calcat, zona de relaxare, uscator de par, minibar. Oaspetii au la dispozitie un bar unde pot savura cafeaua de dimineata, iar micul dejun tip bufet suedez poate fi servit la cerere.
Accesul la internet este gratuit in toata locatia.
Suplimentar, Pensiunea Xo Residence pune la dispozitie turistilor gradina, terasa, seif la receptie, receptie deschisa non-stop, serviciu de spalatorie, piscina in aer liber.Tarifele includ acces la piscina sezoniera, sezlonguri/prosoape in limita disponibilitatilor








Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.