Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Conceput si construit astfel incat sa ofere toate serviciile absolut necesare clasei business, Hotel MAXIM devine cea mai buna alegere atunci cand destinatia este orasul Arad.

Descriere camere:
Dotari camere: aer conditionat, TV - LCD, minibar, baie cu dus - cu hidromasaj, internet, uscator de par, telefon, acces cu cartela magnetica.
Numar total camere: 32 - single, duble cu 2 paturi si matrimoniale, triple.

Descriere facilitati:
Dotari generale: restaurant - 90 locuri, parcare proprie - cu supraveghere video, acces persoane cu dizabilitati, internet, pastrare obiecte de valoare, recepţie deschisa nonstop, camere pentru nefumatori, seif, camera de bagaje, aer conditionat.
Servicii: concierge, spalatorie, serviciu de calcatorie, rezervari mijloace de transport, room service, fax/copiator.

Locatie:
Hotel MAXIM este situat pe cea mai circulata artera a orasului pe directia Nadlac - Bucuresti, in imediata apropiere a centrului. Centrul orasului Arad se afla la mai putin de 30 minute de mers pe jos. De asemenea, Hotelul MAXIM este la 25 de minute de mers pe jos de Cetatea Arad si de Strandul Neptun.

Politici:
Check-in: incepand cu ora 14:00.
Check-out: pana la ora 12:00.

Servicii masa:
micul dejun este tip bufet si se serveste in restaurantul Highline. Restaurantul are meniuri din bucataria romaneasca si internationala, adecvate si nuntilor, botezurilor sau altor petreceri aniversare.

Facilitati evenimente:
Sali de conferinta: 2 - sala mica (pt maxim 35 persoane), sala multifunctionala (restaurantul, 90 locuri).

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.