Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel EVER GREEN


Descriere

Amplasat intr-o zona linistita a statiunii, inconjurat de parcul dendrologic si lacul Amara.
Pentru turistii care doresc sa beneficieze de tratament balnear, el poate fi efectuat in baza de tratament a Hotelului Parc 3* (distanta aprox. 1.5 km)
Hotel Ever Green dispune de un numar de 32 de camere duble standard, 4 camere duble superioare si 2 camere family care sunt amplasate la etaj si la mansarda.
Hotelul dispune de un restaurant , piscina exterioara semiolimpica (adancimea variaza intre 1.20 si 1.90 metri), piscina pentru copii ( adancine 60 cm), sala de conferinta, sauna, parcare privata gratuita.
Nu sunt accesptate animale de companie
Camerele duble atat cele matrimoniale cat si cele twin sunt dispuse la parterul si la mansarda hotelului. Ele sunt dotate cu baie, aer conditionat, halate de baie, uscator de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.
Camerele duble superioare sunt mai spatioase AZn comparatie cu camerele duble, AZn aceste camere regasiti un pat dublu si o canapea.De asemenea, sunt dotate cu aer conditionat, baie,halate de baie, uscator de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.
Camerele family sunt dispuse AZn mansarda hotelului, au cel mai generos spatiu de cazare din hotel si o priveliste superba spre parcul dendrologic.Camere sunt dotate cu pat matrimonial, canapea si divan..Restul dotarilor fiind standard, aer conditionat, baie, halate de baie, uscator de par, mini bar, seif, TV prin cablu, Wi-Fi gratuit, telefon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.