Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ROYAL BEACH - Chaika


Descriere

Hotel Royal Beach este localizat in Nisipurile de Aur /zona Chaika/la aproximativ 3 km sud de partea centrala a statiunii Nisipurile de Aur.
Plaja: 150-200 m. si 500 m. la plaja abacum. Statie de autobuz la 400 m.
Cazare: Hotelul a fost construit in 1999. Hotelul are 5 etaje si 1 lift. Un total de 28 de camere si 7 apartamente cu un dormitor.
DBL 2+1: 25-29 mp. Aer conditionat, TV, telefon (doar pentru legatura cu receptia si intre camere), mini bar/mini frigider, balcon. Baie cu dus sau cada, uscator de par. Doua paturi obisnuite sau pat dublu. Patul suplimentar este de tip canapea fotoliu extensibil. Capacitate maxima de 3 adulti.
APP 2+1: 42 mp. Un dormitor si un living cu o canapea, impartit printr-o usa. Aer conditionat, TV, telefon (doar pentru conectare la receptie sau intre camere), mini bar/minifrigider/, balcon. Baie cu dus sau cada, uscator de par. Capacitate maxima de 3 adulti sau 2 adulti cu 2 copii.
Patut pentru copii la cerere, gratuit
Animalele de companie nu sunt acceptate.
Hotelul nu ofera camere pentru persoane cu dizabilitati.
Curatenie in fiecare zi. Schimbarea prosoapelor si a lenjeriei - dupa fiecare a 3-a noapte.
Despre hotel: biblioteca, seifuri de inchiriat la receptie, lobby bar, piscina exterioara, restaurant, sala de conferinte pentru 80-100 de persoane, mic supermarket in jurul hotelului.
Spa/Wellness: masaje, sauna, baie de aburi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie