Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Canaves Oia Epitome - Small Luxury Hotels of the World


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Oia, în apropiere de o plajă.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Facilitățile includ o cameră de bagaje. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). Hotelul dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Printre celelalte oferte se numără un serviciu de îngrijire a bebelușilor, servicii de bonă, un serviciu de transfer, room-service, o spălătorie de tip self-service și un autobuz propriu pentru navetă. Călătorii activi care ar dori să descopere zona pe bicicletă vor aprecia serviciul de închiriere de biciclete. Sunt disponibile ziare cotidiene (contra cost).

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. Camerele dispun de un pat dublu și de o canapea. Opțional pot fi rezervate dormitoare separate. De asemenea, sunt disponibile un seif și un minibar. Mai sunt disponibile și un frigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul, televizorul și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. În baia dotată cu duș și cadă, clienților le stau la dispoziție un uscător de păr și halate de baie.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Clienții își pot savura concediul pe terasa însorită cu șezlonguri și umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Unitatea de cazare le propune ciclism/ciclism montan celor care nu vor să renunțe la sport nici când călătoresc. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de iahting, catamaran și scufundări subacvatice. O sală de fitness și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a hotelului. În unitatea de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa și terapii prin masaj. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Un mic dejun delicios dă energie pentru întreaga zi.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie