Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Acest complex imtim format din 14 Suite de lux, este construit in cel mai inalt punct al Calderei, in Imerovigli, la 300 metri deasupra marii, in stanca vulcanica. Este localizat la 2 km de orasul Fira, capitala insulei Santorini, la 10 km de aeroport si port. La 150 m distanta se afla un mini market si statia de autobus; cea mai apropiata plaja este la 4 km (Vourvoulos).

Facilitati hotel: piscina , bar la piscina, sezlonguri, restaurant pentru pranz si cina, receptie 24 ore, room service, curatenie de 2 ori/zi, spalatorie & calcatorie, masaj, internet Wi Fi.
Dotari camere: Mic dejun servit in apartamente; dotari: aer conditionat individual, TV satelit, DVD/CD Player, telefon, seif, uscator de par, halat si papuci de baie, internet Wi Fi gratuit, mini bar, cafetiera. Tipuri de camera:
- Junior Suite: o singura incapere spatioasa, cu dormitor cu pat matrimonial si zona de living, baie cu dus, terasa private cu masa si vedere spre Caldera. Suprafata 35 mp.
- Superior Suite: o singura incapere spatioasa, cu dormitor cu pat matrimonial si zona de living, baie cu dus, terasa privat a cu Jacuzzi, sezlonguri si cu masa si vedere spre Caldera. Suprafata 45 mp.
- Deluxe Suite: o singura incapere spatioasa, cu dormitor cu pat matrimonial si zona de living, baie cu dus, terasa private cu piscina, sezlonguri, cu masa si vedere spre Caldera. Suprafata 50 mp.
- Grand Suite: o singura incapere spatioasa, cu dormitor cu pat matrimonial si zona de living cu cada cu hidromasaj, baie cu dus si hamam, terasa private cu piscina, sezlonguri, masa si vedere spre Caldera. Suprafata 70 mp.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie