Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dome Santorini Resort


Descriere

Amplasare

Acest hotel la plajă se află la cam 5 km de plajă puțin mai departe de centru, într-o zonă liniștită - ideal pentru cei ce apreciază liniștea și izolarea sau pentru cei ce vor să se plimbe prin Imerovigli.

Dotări

În 8 suite domnește o atmosferă plăcută, în plus cele 4 vile/case oferă și mai mult spațiu și confort. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Clienții resortului primesc o băutură de bun venit. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje și un seif. În zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Complexul dispune de o serie de comodități pentru persoanele în scaun cu rotile. Locul de cazare dispune de facilități pentru persoanele în scaun cu rotile. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre serviciile oferite se numără un serviciu de pază nonstop, un serviciu de îngrijire a bebelușilor la cerere și contra cost, un serviciu de închiriat mașini, asistență medicală, un serviciu de transfer, room-service, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie, un coafor, un medic de la hotel și un autobuz propriu pentru navetă. Bicicliștii au la dispoziție atât locuri de parcare pentru biciclete cât și un serviciu de închiriere. Pentru asistență în afaceri se oferă un proiector.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. Clienții vor găsi un cadou de bun venit. Un balcon sau o terasă se găsește în majoritatea camerelor. Camere dispun de un pat „King size” și de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. Pot fi solicitate paturi suplimentare. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Se găsesc de asemenea și un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. În plus, există un telefon, un televizor, un adaptor de priză și WiFi. Clienții pot să apeleze la serviciul de pregătire a camerei pentru somn. Oferta include și un serviciu de curățenie finală. În spațiul de cazare clienții au la dispoziție papuci de casă. Băile sunt dotate cu un duș, o cadă și o cadă cu hidromasaj. Un uscător de păr și halate de baie sunt disponibile pentru folosința zilnică. În plus, clienții se bucură în băi de articole de cosmetică și o varietate de prosoape. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Resortul oferă camere de familie și camere de nefumători.

Sport/divertisment

Pe lângă piscinele interioare și exterioare există un spațiu de scăldat amenajat pentru copii. Băuturile răcoritoare de la barul piscinei/snack-bar și relaxarea agreabilă în cada cu hidromasaj le vor crea cea mai bună dispoziție iubitorilor de apă. Este disponibilă și o terasă cu șezlonguri și umbrele de soare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan și jogging. Și iubitorii sporturilor acvatice se vor simți minunat datorită unor activități precum schi nautic, windsurfing, kitesurfing, plimbări cu scuterul acvatic, plimbări cu barca cu motor, hidrobicicletă, plimbări cu banana, canoe, iahting, catamaran, caiac, snorkelling, scufundări subacvatice și parasailing. O sală de fitness, gimnastică și aerobic fac parte din oferta de activități sportive și pentru timpul liber a locului de cazare. În complex sunt propuse diverse oferte de relaxare, ca de exemplu spa, saună, baie de aburi, hamam, salon de înfrumusețare, terapii prin masaj, terapii anti-îmbătrânire, aromoterapie, masaj de reflexoterapie la tălpi și masaj cu jet de apă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Locurile unde se poate lua masa cuprind o sală de mese, o sală pentru micul dejun, o cafenea, un bar și un lobby bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. Se oferă spre rezervare pachete de servicii cu mic dejun inclus. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten, feluri de mâncare vegetariene, meniuri pentru copii, mâncare halal și mâncare vegană. Mâncarea pentru bebeluși contribuie la starea de bine a celor mici. Resortul oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

Locul de cazare acceptă ca mijloace de plată carduri de credit uzuale.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie