Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diani Sea Resort


Descriere

Descriere: Resortul Diani Sea de 4 stele este amplasat pe una dintre cele mai frumoase plaje cu nisip alb de pe coasta de sud a Kenyei, plaja Diani. Reciful gigantic, care serveste drept scut natural impotriva valurilor Oceanului Indian, face ca apa sa fie mereu calma si relaxanta. Scafandrii si snorkelerii pot admira coralii si pestii colorati. Complexul este amplasat in mijlocul unei paduri luxuriante de palmieri, cocotieri si flori exotice, oferind astfel turistilor paradisul tropical suprem.

Localizare: Resortul Diani Sea este localizat pe malul oceanului, la 35 km sud de Mombasa si la 30 km de aeroportul international.

Facilitati hotel: Diani Sea Resort pune la dispozitia turistilor receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, acces direct la plaja, piscina exterioara cu cascada si tobogane, jacuzzi, sezlonguri, umbrele si prosoape gratuite atat pe plaja, cat si la piscina, restaurant, 3 baruri, room service, schimb valutar, curatatorie, parcare, centru fitness si spa, facilitati pentru practicarea diverselor sporturi ( tenis, squash, gym, biliard, minigolf, tenis de masa, darts, volei de plaja, water polo, water aerobic, scufundari, snorkeling etc ), unele gratuite, altele contra cost.

Dotari camere: Diani Sea Resort are 170 de camere spatioase si confortabile, cu mobilier facut din lemn local in stil african. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, plasa pentru tantari, wifi, TV satelit, telefon, seif (cu plata), minibar / frigider, facilitati pentru preparat cafea/ceai, baie cu dus, uscator de par, balcon.

Pagina web: https://www.dianisearesort.de

Clasificare oficiala: 4 stele

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.