Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diani Sea Lodge


Descriere

Descriere: Inconjurat de gradini tropicale, hotelul Diani Sea Lodge este amplasat pe plaja cu nisip alb a litoralului sud-kenyan si are vedere la Oceanul Indian. Complexul ofera o escapada ideala pentru turistii care-si doresc o vacanta de neuitat.


Localizare: Diani Sea Lodge este localizat la 35 km sud de orasul Mombasa si la 30 km de aeroportul international din Mombasa. La 5 minute de hotel se afla Leisure Lodge Golf Club.


Facilitati hotel: Diani Sea Lodge asigura turistilor receptie 24 de ore, wifi, acces direct la plaja si gradina, piscina exterioara pentru adulti si pentru copii, sezlonguri si umbrele, 1 restaurant, 2 baruri, room service, magazin, biblioteca, schimb valutar, camera pentru bagaje, parcare, inchirieri de masini, centru fitness si spa Exista facilitati pentru practicarea diverselor sporturi (tenis, biliard, mini golf, tenis de masa, darts, volei si fotbal de plaja, water polo, water aerobic, kite surfing, caiac, jet ski, pescuit) unele gratuit, altele contra cost. Echipa de animatie organizeaza zilnic spectacole acrobatice, muzica live cu barbeque, dansuri traditionale.


Facilitati pentru copii: Diani Sea Lodge asigura serviciu de babysitting (la cerere, contra cost). De asemenea, se organizeaza zilnic activitati de animatie supravegheate de personal specializat in cadrul clubului pentru copii.


Dotari camere: Diani Sea Lodge dispune de 168 de camere de diferite categorii, echipate cu aer contidionat, plasa pentru tantari, wifi, telefon, TV satelit, seif, mini bar (contra cost), facilitati pentru preparat ceai/cafea, frigider cu minibar, baie cu dus, uscator de par si articole de toaleta gratuite, balcon.


Clasificare oficiala: 3 stele


Pagina web: https://www.dianisealodge.de/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.