Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamonds Dream of Africa


Descriere

Diamonds Dream of Africa este situat pe plaja cu nisip argintiu din Malindi. Acesta are un centru de infrumusetare si spa cu vedere la ocean, precum si un centru de afaceri.

Fiecare suită cu aer condiționat are terasă privată cu șezlonguri și cadă cu hidromasaj. Camerele sunt dotate cu minibar, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și facilități pentru prepararea de ceai și cafea. Baia privată include duș.

Restaurantul a la carte serveste o selectie de meniuri cu fructe de mare, iar restaurantul principal are o terasă in aer liber cu vedere la piscină. Barul de la piscină serveste fructe proaspete, gustări si pranzuri informale.

La Sandies Tropical Village din apropiere este disponibil un program zilnic de divertisment de seară, iar la centrul de sporturi nautice se pot organiza o varietate de activități acvatice.

Accesul la internet WiFi este gratuit, iar oaspetii pot face cumpărături la magazinul modern al proprietătii. Aeroportul Internațional Moi din Mombasa este la 2 ore de mers cu mașina.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie