Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Baobab Beach Resort


Descriere

Baobab Beach Resort & Spa oferă cazare in localitatea Diani Beach. Complexul cu grădină luxuriantă oferă o piscină amplasată pe trei niveluri, un centru spa, diferite restaurante și vedere la Oceanul Indian.

Camerele spațioase au TV cu ecran plat, zonă de relaxare și vedere la mare sau la piscină. Camerele includ o baie privată. Printre facilități se numără, de asemenea, articole de toaletă gratuite și un uscător de păr.

Baobab Beach Resort & Spa include diferite baruri și restaurante care oferă o varietate de preparate internaționale și africane, precum și preparate din fructe de mare insoțite de o gamă largă de vinuri. In unele seri se organizează un program de divertisment.

Pentru a se relaxa, oaspeții pot beneficia de masaje și tratamente de infrumusețare oferite la centrul spa. Acesta include o baie de aburi, o cadă spa, o cadă cu hidromasaj și un centru de fitness.

La acest complex se poate juca tenis, darts și tenis de masă și sunt puse la dispoziție facilități pentru sporturi nautice. Zona este apreciată de amatorii de golf și snorkelling. Centrul Comercial Diani Beach se află la 4,4 km de Baobab Beach Resort, iar Aeroportul Internațional Moi este situat la 46 km de proprietate.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie