Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coin de Mire Attitude (Bain de Boeuf)


Descriere

Cu o atmosfera calma si angajati dedicati, Coin de Mire Attitude ofera o vacanta remarcabila. In timpul vizitei dumneavoastra, va puteti implica in activitati pe uscat si pe apa sau pur si simplu va puteti relaxa.

Facilitati camere

Toate cele 122 de camere primitoare ale hotelului Coin de Mire Attitude de 3* au un farmec tipic mauritian si au fost construite cu materiale si culori naturale pentru a crea o atmosfera autentica. Spatioase si in plan deschis, toate camerele includ o terasa in aer liber cu vedere la gradinile tropicale sau la laguna turcoaz - intotdeauna un loc preferat pentru oaspeții care doresc un moment privat de relaxare. Fiecare masurand 33mp, camerele superioare pot gazdui doi adulti si un copil (sau trei adulti). Toate cele 78 de camere superioare au o terasa sau un balcon cu vedere la gradinile tropicale ale hotelului, TV, mini bar, seif electronic, facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat si uscator de par. Oferind aproximativ 60 mp de spatiu, toate cele noua apartamente de familie de la hotel au fost proiectate cu atenție pentru parinti si copii. Acestea constau in doua dormitoare separate – inclusiv o camera pentru copii cu paturi supraetajate sau twin – si o baie cu toaleta separata. Aceaste apartamente dispun de chicineta, instalata pe terasa si dotata cu plita electrica, cuptor cu microunde, frigider, chiuveta si masa fiind ideala pentru a lua masa cu familia in aer liber. De asemenea, aceaste camere dispun si de TV, mini bar, seif electronic, facilitati pentru ceai si cafea, aer conditionat si uscator de par.

 

  

 

Facilitati hotel

Hotelul a fost proiectat intr-o maniera contemporana, avand in vedere conceptul de frumusete tropicala. Restaurantul Le Cap are un bufet generos de mic dejundemonstratii de gatit live la pranz si cina, bufet tematic avand arome variate si delicate, pentru a se potrivi gusturilor fiecaruia. Kot Nou ofera o experienta culinara 100% mauritiana, cina la Kot Nou este esentiala in timpul sederii dumneavoastra. Aici, mancarurile locale clasice se materializeaza intr-o atmosfera de obicei relaxatadar cu o nota contemporana. Hotelul are doua piscine, un centru fitness, facilitati pentru sporturi nautice, teren de tenis, un bar langa piscina si un club pentru copii. Rutinele Spa POZ, care sunt disponibile in trei sali de masajduble sau single, ofera o varietate de tratamente si masaje intr-o atmosfera placuta pentru a va putea relaxa.  

Localizare hotel

Hotelul este situat pe malul de nord din Mauritius pozitionat intr-o zona ideala pentru a vizita insula. Hotelul se afla la trei minute cu masina de satul de pescari Cap Malheureux si la sapte minute cu masina de satul plin de viata Grand Bay si este situat vizavi de o plaja mica si privata. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.