Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Amic Gala


Descriere

Descriere HOTEL AMIC GALA:
Hotelul este situat in Can Pastilla, aproape de plaja si de zonele de distractie, potrivit pentru o vacanta de relaxare la plaja sau pentru una activa cu practicare de sporturi nautice.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa.

Localizare HOTEL AMIC GALA:
Hotelul este situat la 60 de metri de plaja cu nisip, la 2,5 km de aeroportul Palma si la 8 km de centrul orasului Palma.

Dotari camere:
Hotel Amic Gala are camerele dotate cu: aer conditionat (contra cost), TV (contra cost), telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), baie cu cada sau dus.

Facilitati HOTEL AMIC GALA:
Hotelul dispune de: restaurant bufet, bar, Wi-Fi gratuit, piscina exterioara (in hotelul Miraflores), terasa pentru plaja (in hotelul Miraflores), salon pentru relaxare, sala TV, sala pentru jocuri, sala de conferinte (max. 80 pers.), schimb valutar, camera pentru bagaje, programe de animatie, seara - show de cateva ori pe saptamana, darts, biliard (contra cost), jocuri electronice (contra cost).

Web: www.hotelamicgala.com/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.