Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere
Parte a grupului DORISOL Hotels, complexul Dorisol Florasol ofera servicii de trei stele la malul marii si pune la dispozitia oaspetilor unitati de cazare cu balcon si chicineta mobilata si utilata, gradini, transfer privat gratuit catre centrul capitalei Funchal, piscina exterioara, centru SPA.

Localizare
Proprietatea este localizata pe coasta de sud/sud-est a insulei Madeira, la doar 20 minute de mers pe jos de centrul capitalei Funchal. Faimoasa Promenada Lido se afla la doar 350 metri distanta.
Aeroportul International Cristiano Ronaldo, Madeira se afla la o distanta de aproximativ 24km de hotelul Dorisol Florasol.

Plaja
Hotelul Dorisol Florasol se afla pe malul marii, la doar 400 metri de Gorgulho - Gavinas Beach.

Dotari camere
Hotelul Dorisol Florasol pune la dispozitia oaspetilor diverse tipuri de unitati de cazare, precum studiouri standard (capacitate maxima 3 persoane suprafata 25 mp), apartamente T1 (capacitate maxima 4 persoane suprafata 40 mp) si studiouri superioare (capacitate maxima 3 persoane suprafata 33 mp).

Toate studiourile si apartamentele sunt dotate cu chicinete complet mobilate si utilate, conexiune Wi-Fi gratuita, TV cu canale prin cablu, telefon, seif, balcon privat cu zona de relaxare, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, baie privata cu cabina de dus sau cada, uscator de par si articole de toaleta gratuite.

Facilitati hotel
Hotelul Dorisol Florasol pune la dispozitia oaspetilor facilitati precum o piscina exterioara pentru adulti si una pentru copii cu sezlonguri, umbrele si prosoape de plaja gratuite, un centru SPA si Wellness, un loc de joaca pentru copii, o sala de jocuri cu biliard si tenis de masa, sauna, jacuzzi, sala de fitness, un teren de tenis si un teren de golf.

In cadrul restaurantului Mesalusa se servesc preparate culinare cu specific international si local, in stil bufet suedez, pe parcursul intregii zile. De asemenea, oaspetii se pot delecta cu o gama variata de bauturi alcoolice si non-alcoolice, cafele, cocktailuri si gustari usoare.

Centrul SPA si Wellness isi intampina oaspetii cu masaje de relaxare, terapii alternative, tratamente faciale si corporale, ce pot fi achizitionate direct de la receptie.

Clasificare oficiala: 3 stele
Pagina web: https://www.dorisol.com/en/dorisol-florasol

Nota informativa
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie