Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

AMWAJ BLUE BEACH RESORT


Descriere

Descriere: Amwaj Blue Beach Resort este un complex modern all inclusive cu vedere la golful Abu Soma de la Marea Rosie. Hotelul consta in 2 cladiri cu 4 etaje.
Localizare: Amwaj Blue Beach Resort este localizat la 8 km de orasul Safaga, la 18 km de The Cascades Golf & Country Club si la 45 km de aeroportul din Hurghada.
Plaja: Amwaj Blue Beach Resort este situat langa plaja cu nisip. Sezlongurile, saltelele si umbrelele sunt gratuite.
Dotari camere: Amwaj Blue Beach Resort dispune de 371 de camere dotate cu balcon / terasa, aer conditionat, TV satelit, wi-fi, telefon, seif, mini bar, canapea, baie cu dus si separat si cada, uscator de par si facilitati pentru preparat cafea si ceai (in camerele de lux si suite).
Facilitati hotel: Amwaj Blue Beach Resort ofera clientilor receptie, wi-fi, magazine, 10 restaurante si baruri, 2 piscine pentru adulti, o piscina pentru copii cu 2 tobogane, sezlonguri, saltele si umbrele gratuite, parc acvatic, centru spa si de fitness pentru tratamente de relaxare si corporale, echipa de animatie internationala care ofera spectacole in fiecare seara si programe sportive zilnice: scufundari, tenis, volei de plaja, fotbal, aquagym, aerobic, biliard, tenis de masa, darts.
Pagina web: amwajhotels.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie