Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Five Jumeirah Village Dubai


Descriere

Five Jumeirah Village se afla in Dubai, la 8 km de Autodromul Dubai, si ofera un restaurant, parcare privata gratuita, piscina in aer liber si centru de fitness. Acest hotel de 5 stele pune la dispozitie un bar si camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si baie privata. Elegante prin simplitate si decadente in detalii, aceste 247 camere si apartamente luxoase si 254 de vile de tip penthouse sunt concepute pentru persoanele care doresc sa se bucure de atmosfera orasului.
Camerele hotelului includ dulap si TV cu ecran plat.
Five Jumeirah Village ofera un mic dejun continental sau tip bufet.
Zona de wellness a proprietatii are cada cu hidromasaj si sauna. Se ofera o receptie deschisa nonstop si room service, iar proprietatea organizeaza tururi pentru oaspeti.
Mall of Emirates se afla la 10 km de Five Jumeirah Village, iar Burj Al Arab este la 14 km de proprietate. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul International Dubai, situat la 32 km de proprietate.
Facilitati: restaurant, parcare privata gratuita, 2 piscine in aer liber, centru de fitness, bar, camere cu aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi si baie private, TV cu ecran plat, receptie deschisa nonstop si room service, proprietatea organizeaza tururi pentru oaspeti, ceai si cafea nelimitate din cutia de bauturi din camera, balcon si terasa private, zona de plaja private, parcare privata.
Camera King Superioara: 33 m, 1 pat dublu extra-large, balcon, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuity, parcare gratuita.
Camera dubla superioara Queen: 36 m, 2 paturi dublu mari, balcon, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuity, parcare gratuita.
Camera Sky King superioara: 33 m, 1 pat dublu extra-large, balcon, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuity, parcare gratuita.
Camera Sky Double Queen superioara: 36 m, 2 paturi dublu mari, balcon, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Camera superioara interconectata cu balcon: 69m,1 pat dublu extra-large, 2 paturi dublu mari, 2 balcoane, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita Master cu o cada cu hidromasaj: 155m,1 pat dublu extra-large, 1 sofa dubla, balcon, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Suita cu 1 dormitor si cada cu hidromasaj: 155m,1 pat dublu extra-large in dormitor, 1 sofa dubla in living, terasa, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Vila Sky cu 1 pat si piscina privata: 155m,1 pat dublu extra-large in dormitor, 1 sofa dubla in living, terasa, piscina privata, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Vila Sky cu 2 paturi si piscina privata: 251m, 1 pat dublu extra-large in dormitor1 , 1 pat pliant in dormitor2, terasa, piscina privata, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, parcare gratuita.
Vila Sky cu 4 paturi si piscina privata: 522m, 1 pat dublu extra-large in dormitor1 , 1 pat dublu extra-large in dormitor2, 1 pat pliant in dormitor3, 1 pat pliant in dormitor4, terasa, piscina private, vedere la punct de atractie, vedere la oras, aer conditionat, baie in camera, TV cu ecran plat, izolare fonica, minibar, WiFi gratuit, parcare gratuita.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie