Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTARA MIRAGE BEACH HOTEL DUBAI


Descriere

Centara Mirage Beach Hotel Dubai
Hotel recomandat de tour- operator


Prezentare oficiala hotel: www.centarahotelsresorts.com


Hotelul a fost in mod special construit cu un design prietenos pentru familiile cu copii, imbinand elemente traditionale de arhitectura tailandeza si araba intr-un ansamblu de 607 camere spatioase si modern utilate, localizate pe una dintre cele 4 insule artificiale Deira Islands, intr-un cadru natural generos, marcat de prezenta palmierilor si de proximitatea plajei cu nisip proprii amenajate a complexului hotelier. Situat la doi pasi de Riu Hotel Deira Dubai si la 17 km de centrul vechi al orasului, la 21 km de Burj Khalifa si de Fantanile Muzicale si la 22 km de bazarul istoric Souk Almarfa.


De asemenea, gradinile si plaja, tot spatiul inconjurator afferent hotelului , sunt concepute pentru a fi accesibile copiilor si sa le ofere acestora satisfactii maxime, prin cele trei kids clubs dar si prin complexul de piscine din gradini, construite in imediata apropiere a spatiilor de joaca dedicate lor. Toboganele pentru diferite varste sunt legate atat de piscine cat si de plaja la Marea Arabiei. Complexul dispune de o superba vedere frontala la mare si de facilitati comerciale in apropiere. Complexul Spa Cenvarea ofera conditii exceptionale de relaxare si de refacere atat copiilor cat si tinerilor, imbinand procedurile si tratamentele cosmetice tailandeze cu cele europene, tansformand Centara intr-o adevarata oaza de frumusete si relaxare in sanul naturii.


Cea mai apropiata plaja este Centara Beach, hotelul avand iesire directa la plaja cu nisip fin, amenajata cu umbrelute si cu sezlonguri, accesul pe plaja fiind inclus in pretul cazarii.
Relaxarea in cadrul complexului este garantata prin conceptul de family- hospitality promovat de catre Grupul Centara din Tailanda inca din anul 1983. Acesta este si motivul pentru care pe proprietatea sa din Dubai a fost construit un parc acvatic, in imediata apropiere a plajei de nisip, cu nenumarat atractii adresate atat adultilor cat si celor mici. Majoritatea personalului angajat in zona de servicii a hotelului este tailandeza si se evidentiaza prin discretie, modestie si eficienta in indeplinirea celor mai mici dorinte ale turistilor, transformand Centara si Spa Cenvarea in The Place To Be, la un standard de 5 Stele. In incinta Centara functioneaza un centru de fitness, cluburi artistice si sportive, atat pentru adulti cat si pentru copii, cu animatie diurnal si nocturna si cu show-uri musicale sau culinare. Chiar si zona litorala din preajma hotelului ofera excelente posibilitati de agreement, plimbari pe plaja, jogging, canotaj, sport cu vela, excursii cu yacht-ul pe mare sau inot in conditii de deplina siguranta.


Servicii de masa: Recomandam achizitionarea pachetului turistic incluzand micul dejun. Dupa dorinta, putem servi dejunul sau cina intr-unul dintre restaurantele si barurile hotelului (cu specific tailandez, libanez, grill argentinian, fructe de mare, international etc). Se ofera servicii de bar in hotel, in parcul acvatic, pe plaja, si se ofera serviciu in-room dining printr-un restaurant specializat pe servirea direct in camera.


Facilitati hotel:
Hotelul dispune de servicii de receptie deschise permanent, de zona E- Play pentru copii, de WIFI, de piscine deschise pentru clientii de toate varstele, de gradina de palmieri traversata de lacuri artificiale, de facilitati de fitness, de animatie, de terenuri de joaca pentru copii, de movie- zone, de centru Spa, de sauna, de parc avatic cu atractii si tobogane, de parking indoor si outdoor, de servicii de shuttle catre oras ( distanta 15.5 km pana la aeroport), arrival/departure lounge, spatiu de depozitare al bagajelor, casa de schimb valutar, serviciu de scaun cu rotile si asistenta pentru minus-valizi, de serviciu de spalatorie contra cost, de serviciu de trezire a clientilor si de presa internationala zilnica.


Facilitati camere:
a.Superior Room King cu vedere asupra marii. Acest tip de camere dispune de televizor in culori smart, WIFI gratuit, cu o suprafata de 32-37 m2, aer- conditionat, camera de baie cu dus sau cada de baie, cu uscator de par, cu mini bar, canale de televiziune pe satelit, cu masina de facut cafea si fier de calcat, cu trusa de barbierit, cu o capacitate de cazare de 3 adulti plus doi copii, cu safe de valori propriu, halate de baie individuale, pat king- size si o sofa separata.


b.Camere Mirage Superior cu paturi suprapuse. Acest tip de camera are o suprafata de 41 m2, cu o capacitate de cazare de 2 adulti plus 3 copii, cu vedere asupra marii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.
c.Camere Family Double Double cu vedere asupra orasului, cu o suprafata de 37 m2, cu o capacitate de cazare de 3 adulti plus 3 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

d.Superior Room King, cu vedere Panoramica asupra marii. Acest tip de camera dispune de o suprafata de 37 m2, cu o capacitate de cazare de 3 adulti plus 3 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

e.Camere Family Double Double cu vedere asupra marii, cu o suprafata de 37 m2, cu o capacitate de cazare de 3 adulti si 3 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

f.Camere Family Double Double cu vedere Panoramica asupra marii, cu o suprafata de 37 m2, cu o capacitate de cazare de 3 adulti si 3 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

g.Superior Room King cu vedere asupra orasului, cu o suprafata intre 32 si 37 m2 si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

h.Camere Mirage Superior cu paturi suprapuse si cu vedere asupra marii. Acest tip de camera are o suprafata de 41 m2, cu o capacitate de 4 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

i.Camere Mirage Family cu paturi suprapuse si cu vedere asupra marii. Acest tip de camera are o suprafata de 41 m2, cu o capacitate de 2 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

j.Camere Mirage Family cu paturi suprapuse si cu vedere panoramica asupra marii. Acest tip de camera are o suprafata de 41 m2, cu o capacitate de 2 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

k.Camere Mirage Junior Suites cu paturi suprapuse si cu vedere asupra orasului si insulelor Deira. Acest tip de camera are o suprafata de 50 m2, cu o capacitate de 2 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

l.Camere Mirage Junior Suites cu paturi suprapuse si cu vedere asupra marii. Acest tip de camera are o suprafata de 50 m2, cu o capacitate de 2 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

m.Camere Mirage Cu Doua Dormitoare, cu paturi suprapuse si cu vedere Panoramica asupra marii. Acest tip de camera are o suprafata de 50 m2, cu o capacitate de 2 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

n.Camere Mirage Family cu paturi suprapuse si cu vedere panoramica asupra orasului si asupra insulelor Deiras. Acest tip de camera are o suprafata de 41 m2, cu o capacitate de 2 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.

o.Camere Mirage Superior cu paturi suprapuse si cu vedere panoramica asupra marii. Acest tip de camera are o suprafata de 41 m2, cu o capacitate de 2 adulti plus 4 copii si cu aceleasi facilitati generale ca la punctul a.









Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie