Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Bab Al Shams Desert Resort And Spa


Descriere

Situat in mijlocul dunelor din jurul orașului Dubai, acest complex de 5 stele oferă o piscină infinită cu vedere la deșert. Satori spa asigură diverse tipuri de tratamente, inclusiv masaje de intinerire.

Bab Al Shams Desert Resort - Dubai este construit in stilul unui fort arăbesc tradițional. Curțile cu fantani, grădini și alei pavate duc către camerele amenajate in stil arăbesc.

Oaspeții pot explora deșertul din jur cu autovehicule Jeep, cu calul sau cu cămila. Activitățile disponibile in cadrul proprietății includ tir cu arcul, vanătoare cu șoimi și crochet. Oaspeții mai tineri se pot bucura de facilitățile clubului de copii Sinbad sau de piscina special amenajată la umbră.

Bab Al Shams are 4 restaurante care servesc preparate din bucătăria tradițională și internațională. Restaurantul in aer liber Al Hadheerah oferă o experiență culinară arăbească.

Bab Al Shams Desert Resort - Dubai se află la aproximativ 45 de minute de Aeroportul Internațional Dubai și de centrul orașului Dubai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie