Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CESAR AUGUSTUS


Descriere

Cesar Augustus este un hotel de 3 stele, situat in statiunea Cambrils - Costa Dorada, aflandu-se la o distanta de 32 m de cel mai apropiat restaurant, 200 m de plaja si la 11, 7 km de aeroportul Reus. Resortul este unul dintre cele mai apreciate din zona, oferind oaspeților facilitățile ideale pentru familii, dar si pentru cupluri: piscina exterioara, restaurant, sala de fitness, bar, spatiu de joaca si piscina pentru copii. *Preturile nu includ TRANSFERUL AEROPORT - HOTEL - AEROPORT! In sistem gasiti tarifele pentru TRANSFER cu public shuttle - bus (Optional)

Localizare
Resortul este situat in statiunea Cambrils - Costa Dorada, aflandu-se la o distanta de 32 m de cel mai apropiat restaurant, 200 m de plaja si la 11, 7 km de aeroportul Reus.

Facilitati hotel
Hotelul Cesar Augustus dispune de 160 camere dispuse pe 4 etaje, restaurant, lobby bar, piscina exterioara, bar la piscina, jacuzzi, miniclub pentru copii, salon TV, fotbal de masa, darts, sala de jocuri.

Facilitati camere
Camerele sunt prevazute cu pat matrimonial/2 paturi twin, baie proprie, uscator de par, balcon/terasa, aer conditionat/sistem de climatizare, TV, telefon. La cerere, se poate asigura pat pentru copii.

Sport si divertisment
Sectiune de divertisment este asigurata de sala de jocuri, sala cu acces internet, salon TV, fotbal de masa, darts.

Drinks & Food
Pentru a servi masa, turistilor le stau la dispozitie restaurant principal ce ofera preparate culinare din gastronomia internationala, lobby bar, bar la piscina, dar si reprezentatii culinare ale bucatarului sef.

Facilitati copii
Pentru copii sunt create piscina, meniuri gastronomice, miniclub si loc de joaca special amenajat.

SPA & Welness
Centrul SPA prevede jacuzzi, sala de fitness si aerobic.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.