Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adalya Ocean Deluxe Side


Descriere

Concept: Ultra All Inclusive

Anul deschiderii: 2013

Localizare: Hotelul Adalya Ocean Deluxe, inaugurat in anul 2013, se afla la numai 8 km de centrul orasului Side, la 12 km de cascada Manavgat si la 65 km distanta de Aeroportul International Antalya.

Acesta pune la dispozitia turistilor o gama larga de facilitate si servicii printre care: restaurant principal cu service tip bufet, 3 restaurante A l'a Carte (cu specific Ottoman, Italian si Mexican), 4 baruri, patiserie, night bar (program 23:00-07:00), 4 piscine cu apa dulce dintre care una special destinata copiilor, una interioara si cea din zona de animatie cu topogane, plaja de nisip, sezlonguri si umbrele gratuite atat la piscine cat si pe plaja, prosoape (necesita un deposit), centru spa, 3 sali de conferinte cu capacitati diferite, mini market, sala de fitness, magazine de bijuterii, servicii medicale si de curatatorie (contra cost), billiard si posibilitatea practicarii diferitelor sporturi precum tenis de masa, volei, boccia, sporturi acvatice.

Centrul spa ofera oaspetilor sedinte de masaj speciale (Tai , Bali , Auvera , Lomi Lomi , Shiatsu , Mandara, Sultan 1001, aromaterapie , terapie cu pietre calde), baie turceasca, masaj cu spuma, peeling corporal, tratamente in camera VUO cu Jacuzzi, precum si alte tratamente speciale precum manechiura, pedichiura, coafor si cosmetica.


O parte din serviciile hoteliere sunt contra cost: o parte din bauturile alcoolice de import, bauturile imbuteliate, sampania, cafeaua turceasca, convorbirile telefonice, internet caffe-ul, biliardul, bowlingul, jocurile mecanice, serviciile de spa, serviciile de curatatorie si accesul la wi-fi.





Hotelul dispune de un numar de 384 de camere tip standard, cu o suprafata de 31 mp, si family cu o suprafata de 55 mp.

Toate camerele sunt dotate cu card de acces, linie telefonica directa, Led TV cu programe prin satelit,, Wc si dus in camerele standard si WC cu cada in camerele tip Family, seif, balcon, telefon in baie, aer conditionat, parchet laminat, mini bar, fierbator, uscator de par si acces internet (contra cost).



Pentru copii, Adalya Ocean ofera un mini club unde acestia pot desfasura diferite activitati impreuna cu echipa de animatie, loc de joaca cu topogane, trambulina, leagane, rampe si sah dar si activitati precum picture cu nisip si picture pe fata.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.