Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Prestige Aqua Park


Descriere

LOCALIZARE: este la 150 m de plaja, la 18 km de Varna.

CAPACITATE: 120 apartamente, 22 studio-uri si 45 de camere duble.

FACILITATI HOTEL: renovat integral este alegerea perfecta pentru vacanta cu familia. Dispune de: aquapark, bar la piscina, lobby bar, mini club pentru copii 4 -11 ani, restaurant a la carte, restaurant principal cu terasa 230 de locuri in interior si 100 locuri pe terasa, centru spa cu piscina interioara, sauna, jacuzzi,hidro-masaj, fitness, coafor, parcare, seri tematice, 5 topogane ( 3 exterioare si 2 interioare ) cu zona separata pentru innot, corabia piratilor, 4 fantani si 4 topogane la piscina pentru copii, 2 piscine exterioare, bar, sezlonguri si umbrelute, prosoape se ofera gratuit in cadrul aqua parkului - accesul turistilor este nelimitat,receptie 24 ore, room service, loc de joaca pentru copii, programe de animatie, patuturi pentru copii, camera pentru bagaje, exchange.

FACILITATI CAMERE: Studio-urile au in jur de 24 metri patrati, 2 paturi twin si o canapea extensibila, dispun de bucatarie, zona de relxare si dormitor, dotarile standard sunt: aer conditonat, TV prins staleit, TV LCD, seif, acces internet wireless, telefon, baie cu cada/dus si uscator de par, balcon, vedere la mare sau la parc. Camerele duble au in jur de 17 metri patrati si dispun de 2 paturi twin. Apartamentele au in jur de 45 metri patrati si dispun de living elegant si zona de relaxare, dormitor separate, bucatarie.

ALL INCLUSIVE: Mesele principale tip buffet dupa cum urmeaza: intre orele 07:30 - 10:00 micul dejun, 10:30 -11:30 si 15:30 - 17:00 gustari de tip sandwich-uri, prajituri, snack-uri, prajituri, pizza, inghetata, fructe si legume, pranzul se va servi intre orele 12:00 si 14:00 iar cina intre orele 18:00 si 21:00. De la ora 10:00 la 23:00 in lobby Bar si la barul de la piscina se vor servi bauturi calde, sucuri, apa minerala si plata, cafea, ceai, bere, vin, bauturi alcoolice si cocktailuri, in timpul micului dejun se servesc de asemenea bauturi calde, sucuri, apa minerala si plata, cafea si ceai in restaurantul principal. Seri tematice : folclor bulgaresc, seara mediteraneeana, seara asiatica, barbeque, spectacole seara de 4 ori /saptamana.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.