Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CENTRAL


Descriere

Central Hotel , Nisipurile de aur, Bulgaria

Localizare : Hotel Central este localizat la 350 m de centru statiunii Nisipurile de Aur si la 400 m de plaja cu acelasi nume.

Facilitati hotel: Hotelul este construit in 2008, si ultima renovarea a avut loc in anul 2016. O constructie de 7 etaje cu 2 lifturi. Hotelul este accesibil persoanelor cu dizabilitati si exista camere speciale pentru astfel de persoane.
Hotelul detine spatii publice cu aer conditionat, receptie, hol, seif (cost additional la fata locului), birou de schimb valutar, room service, birou de inchirieri masini, WiFi in spatiile commune, restaurant principal, restaurant a - la - carte, lobby bar, bar unde se pot servi cocktailuri, bar la piscine, sala de jocuri, internet, sala de conferinta de maximum 80 persoane, etc.

Servicii de masa: Mic dejun, Demipensiune, sau All Inclusive
Check in: 14:00
Check out: 12:00

Facilitati camere:
Hotelul detine 112 camere de mai multe tipuri:

Camere duble (max ocupare 3 persoane) 34 mp cu vedere partial la mare sau la gradina; cu 2 paturi separabile si 1 fotoliu extensibil sau pat pliant.
Studios (max ocupare 3 adulti cu 1 copil) - 50 mp cu vedere la mare sau la gradina cu 2 paturi separabile si 1 fotoliu extensibil sau pat pliant. Studiourile au aceeasi mobile precum cele double si o chicineta (tacamuri cu vesela, aparat de cafea, cuptoare, aspirator).
Toate camerele detin: cablu TV, minibar (la cerere), telefon, balcona amenajat, scaune, uscator de haine, AC, podea cu mocheta sau cu parchet, baie cu cada sau cu dus, uscator de par, internet (cost suplimentar).

Facilitati copii:
Baby cot (gratuit, solicitare la receptie), scaune inalte la restaurant (gratuit), piscine pentru copii, camera de jocuri si loc de joaca.

Sport si Divertisment Gratuit: piscina exterioara, sezlonguri si umbrella la piscina, WiFi in zonele publice.

Servicii cu plata: Internet si zala de jocuri, fitness, tenis, billiard, salon de infrumusetara, masaj, sauna, SPA, intranet.
Animale de compania: nu se accepta

Parcare:
Parcare pazita la hotel, in limita locurilor disponibile.

All Inclusive 2019
08:00 - 10:00 Mic dejun (incluzand bauturi: cafea, lapte (rece, cald), ceai, Coca Cola, suc natural, apa)
10:30 - 11:30 Gustari
12:00 - 14:00 Pranz
15:00 - 17:30 Gustari de seara
18:30 - 21:00 Cina
Bauturi (servite la pahare):
09:00 - 21:00 alcol bulgar, whiskey, vodka, rachiu, gin, tequila, brandy, mastika, rom , lichior, bere la draft, vin alb sau rosu la draft, cocktail, sucuri, apa.
08:00 - 21.00 Cafea
Demipensiune (mic dejun si cina)
8:00 - 10:00 Mic dejun (incluzand bauturi: cafea, lapte (rece, cald), ceai, Coca Cola, suc natural, apa)
18:30 - 21.00 Cina (bauturile alcoolice nu sunt incluse, acestea au cost suplimentar)



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.